Ζιάγκος: «Να καμαρώσουμε την ΑΕΚ στην Α1!»


Για την επιτυχία της ΑΕΚ να ανέβει στην Α2 μίλησε o προπονητής της Ένωσης  Βαγγέλος Ζιάγκος, μετά το νικηφόρο μπαράζ με τον Ηρακλή στα Τρίκαλα με 83-76 στην παράταση.Αναλυτικά τα όσα είπε
 o Βαγγέλης Ζιάγκος:Για την φετινή σεζόν που κατέληξε σε επιτυχία με την άνοδο στην Α2;: «Πραγματικά ήταν μια πολύ δύσκολη διαδρομή, ένα ταξίδι θα έλεγα. Είχαμε να διαχειριστούμε αντικειμενικές δυσκολίες από την πρώτη μέρα και το ότι μια ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ θα κατέβαινε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της B' Εθνικής. Υπήρχαν και τα συναισθήματα του κόσμου της ομάδας και όλο αυτό το βάρος το οποίο είναι φυσικό. Η ομάδα έχτισε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με παιδιά που είχαν εικόνες από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, αλλά και ταυτόχρονα ήταν εξαιρετικοί χαρακτήρες.
Παράλληλα μετά από χρόνια η ΑΕΚ είχε μια πολύ καλή και υγιή διοίκηση που ήταν δίπλα μας από την πρώτη μέρα και μας στήριξε σε κάθε δυσκολία που προέκυψε κατά την διάρκεια της σεζόν. Ακόμη και όταν ήρθαν κάποιες ήττες οι διοικούντες ήταν κοντά μας και στήριξαν τις επιλογές τους χωρίς να αμφιβάλουν σε καμία στιγμή. Ετσι φτάσαμε να διεκδικούμε την άνοδο απέναντι σε μία επίσης ιστορική και μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής την οποία και κερδίσαμε. Τέλος καλό, όλα καλά».

Για την επόμενη μέρα: «Κάναμε το ένα από τα δύο βήματα που απαιτούνται ώστε η ΑΕΚ να γυρίσει και πάλι εκεί όπου ανήκει στην Α1. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και όταν καταλαγιάσει το συναίσθημα πρέπει να επικρατήσει η λογική. Η επόμενη μέρα στην Α2 θέλει υπομονή. Δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη. Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα και είναι μια μεγάλη επιτυχία όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την υποβαθμίσουν. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε το πρώτο από τα δύο βήματα»

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment