Μόλις 90 θεατές στα Τρίκαλα για το μπαράζ!Σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο μπαράζ των Τρικάλων ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή και η ΕΟΚ με την Αστυνομία αποφάσισαν να γίνει παρουσία 90 ατόμων! Δηλαδή, στο κλειστό των Τρικάλων θα έχουν δικαίωμα να μπουν οι αποστολές των δύο ομάδων, 30 θεατές από κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις για τους ντόπιους, ενώ δημοσιογράφοι θα μπουν μόνο κατόπιν έγκρισης της ΕΟΚ!
Αναλυτικά η απόφαση:
«Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση  Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα μπαράζ (Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων, Γ.Σ. Ηρακλής – ΑΕΚ, 29/04/2013, ώρα 16.30), και μετά από την επιστολή- απόφαση της Γ.Γ. Αθλητισμού πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
α) Στο Γήπεδο θα επιτραπεί η είσοδος 90 συνολικά ατόμων. Δηλαδή τα 2 Σωματεία και η ΕΟΚ θα πάρουν από 30 προσκλήσεις με ονομαστική κατάσταση και αριθμό Ταυτότητας (Αστυνιμική ή διαβατήριο) που θα πρέπει να την επιδεικνύουν κατα την είσοδό τους.
β) Οι προσκεκλημένοι της ΑΕΚ θα εισέλθουν απο την θύρα 7, του Ηρακλή από την θύρα 4 και της ΕΟΚ από την θύρα 2….»

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment