Ανακοίνωση ΑΕΚ Στοκχόλμης«Με μεγάλη πίκρα μάθαμε τα χειρότερα για την ΠΑΕ ΑΕΚ από την ΕΠΟ. Είναι κρίμα για την ΠΑΕ ΑΕΚ να πέσει στην Β΄ Εθνική κατηγορία.

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο συγγνώμη στους παλιούς προέδρους στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτοί που τα έδωσαν όλα για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτοί που ξέρανε τι πάει να πει ΑΕΚ. Ένα μεγάλο συγγνώμη από όλους τους ΑΕΚτζήδες  προέδρους της ΠΑΕ ΑΕΚ πριν Τροχανά εποχής. Γιατί μετά Τροχανά εποχή όλοι οι πρόεδροι ήταν για τα σκουπίδια. Φάγανε πολλά λεφτά από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τώρα πρέπει να καθίσουμε όλοι σε ένα τραπέζι και να πάρουμε αποφάσεις σύντομα. Η ΑΕΚ πρέπει σύντομα να γυρίσει στην Σούπερ Λιγκ. Μεγάλη ντροπή σε όλους τους προέδρους μετά το 2004… Είδατε που πήγατε την ΠΑΕ ΑΕΚ..Την ρίξατε στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Ή μήπως το κάνατε επίτηδες;;; Μερικά άτομα κάνανε πολύ διαφήμιση στον εαυτό τους μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τάχα θα πάρουνε την ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν πήραν την ΠΑΕ ΑΕΚ γιατί δεν είχαν λεφτά. Αλλά πήρανε τον μπ…ο και φύγανε σιγά σιγά σαν τη χελώνα.

Συγγνώμη παλιοί πρόεδροι της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αν βλέπατε τα χάλια που έχει η ομάδα θα κλαίγατε σαν εμάς μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Δεν θα είχατε δύναμη μετά από τα κλάματα. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με πολύ κόσμο αλλά το μόνο λάθος στην ΑΕΚ ήταν πάντα το συμβούλιο. Άνθρωποι που δεν είχαν ιδέα για την ΑΕΚ. Γιατί η ΑΕΚ είναι μια Ιδέα και τίποτα άλλο.

Αυτοί που αγαπάνε την ΑΕΚ να το θίξουν τώρα και όχι μετά που θα είναι αργά… Να φύγουνε τώρα από την ΑΕΚ αυτοί που δεν είναι ΑΕΚ… Εμείς θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο συγγνώμη στους παλιούς προέδρους γιατί ξέρουμε τι έχουνε δώσει για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως εμείς που τα δίνουμε όλα για την ΑΕΚ Στοκχόλμης. Μπράβο σας. Επίσης αυτοί που λέγανε παραμύθια για την ΑΕΚ … να γράψουνε ένα παραμύθι  και να το πουλήσουν.. σίγουρα θα βγάλουν πολλά λεφτά.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια … κάντε πράξεις για να πάμε μπροστά γιατί είμαστε ΑΕΚ …

Α.Ε.Κ Στοκχόλμης»

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment