Σκάνδαλο! Γίνετε το χατίρι του Ηρακλή για τα μπαράζ!


Ενώ μέχρι χθες όλες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η ΕΟΚ θα αποφάσιζε να γίνει το μπαράζ ανόδου στην Α2 μεταξύ της ΑΕΚ και του Ηρακλή στον Βόλο (στο κλειστό της Νέας Ιωνίας), σήμερα νεότερες πληροφορίες τονίζουν ότι η Ομοσπονδία αντί να… μοιράσει την χιλιομετρική απόσταση Αθήνας – Θεσσαλονίκης για ουδέτερη έδρα, πάει το μπαράζ κοντά στην Θεσσαλονίκη! 
Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής θέλει να γίνει το παιχνίδι στην Λάρισα και η ΕΟΚ είναι έτοιμη να του κάνει το χατίρι! Να θυμίσουμε ότι η απόσταση της Λάρισας από την Θεσσαλονίκη είναι μόλις 150 χλμ, ενώ από την Αθήνα είναι υπερδιπλάσια και φτάνει τα 350 χλμ! Η ΑΕΚ συμφωνούσε με την επιλογή του Βόλου που απέχει από την Θεσσαλονίκη 207 χλμ και από την Αθήνα 318 χλμ, ενώ η Λαμία που είναι η τρίτη υποψήφια πόλη απέχει 214 χλμ από την Αθήνα και 295 από την Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, με τους υπευθύνους του κλειστού της Λαμίας δεν έχει υπάρξει ακόμη επικοινωνία εκ μέρους της ΕΟΚ, ενώ το κλειστό του Βόλου και οι άνθρωποι του συμφωνούν να γίνει το μπαράζ εκεί, αλλά η Ομοσπονδία δείχνει να θέλει να το πάει στην Λάρισα ικανοποιώντας το αίτημα του Ηρακλή! Η απόφαση αναμένεται αύριο, με την ΑΕΚ να αντιδρά και να ζητά ισονομία και αξιοκρατία από την Ομοσπονδία για την επιλογή της έδρας του μπαράζ.
Πηγή: enwsi.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment