Ακυρώνονται τα Τρίκαλα, προτείτει ΣΕΦ ο Ηρακλής!


Η Αστυνομία Τρικάλων θέλει να αναβάλλει την διεξαγωγή του μπαράζ της Β΄Εθνικής καθώς όπως ισχυρίζεται υπάρχουν λόγοι ασφαλείας που εμποδίζουν την ομαλή κύλιση της αναμέτρησης. Παράλληλα είχαμε την αντίδραση της διοίκησης του Ηρακλή, η οποία προτείνει μεταξύ άλλων και το κλειστό του ΣΕΦ για την διεξαγωγή του αγώνα!

Αναλυτικά η επιστολή των Σαλονικιών

«Θεσσαλονίκη 23 Απριλίου 2013
Προς: Δ.Σ. ΕΟΚ
Κύριοι,
Σε απάντηση στο με υπ' αρίθμ. πρωτοκόλλου 1870 δελτίο τύπου με το οποίο μας ενημερώνεται για τον τόπο, ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία μπάσκετ των ανδρών μεταξύ της ομάδας μας ΗΡΑΚΛΗΣ και της ΑΕΚ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε:
-Αιτούμαστε τη διεξαγωγή του αγώνα στις 28/4/2013 ημέρα Κυριακή όπως ρητά αναφέρεται δύο φορές και στο δελτίο τύπου.
- Στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και στην ανάγκη προβολής του αθλήματος, μέσω της λαμπρής ιστορίας του σωματείου μας αλλά και της αντιπάλου ομάδας και για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αιτούμαστε την αλλαγή του γηπέδου. Προτείνουμε την πόλη της Λαμίας, της Λάρισας (κλειστό Νεάπολης) της Κατερίνης ακόμα και της Αθήνας (Σ.Ε.Φ, Ελληνικό).
Η συνεργασία για την πραγματοποίηση μιας πραγματικής γιορτής του αθλητισμού και του μπάσκετ θεωρούμε ότι είναι ευθύνη και στόχος όλων μας. Αναμένουμε εντός της αυριανής ημέρας (24/4/2013) την απάντησή σας.
Με εκτίμηση Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ».
 

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment