Στον «αέρα» το ΑΕΚ - ΗρακλήςΟρατό είναι το ενδεχόμενο ακόμα και να αναβληθεί το πολύκροτο μπαράζ της Β' Εθνικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ηρακλή που θα κρίνει την άνοδο στην Α2. Η ΕΟΚ είχε αποφασίσει αρχικά το ματς να γίνει στα Τρίκαλα τη Μ. Δευτέρα (29/4).
Ο κίνδυνος όμως επεισοδίων έκανε τις αστυνομικές αρχές της πόλης να δηλώσουν απρόθυμες να δώσουν το «ΟΚ» για να γίνει το ματς εκεί. Μέσα σε όλα, ξέσπασε και πόλεμος ανάμεσα στις δυο ομάδες, καθώς η ΑΕΚ ήθελε να γίνει το παιχνίδι στα Τρίκαλα, ο Ηρακλής ζήτησε να γίνει το ματς την Κυριακή και στην Αθήνα (πρότεινε μάλιστα να διεξαχθεί στο ΣΕΦ).
Η ΕΟΚ (ξεκαθάρισε χθες ότι όπου κι αν γίνει το ματς θα διεξαχθεί χωρίς μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών) είχε κύκλο επαφών για να γίνει το ματς σε κάποια άλλη πόλη (Λαμία, Κατερίνη), αλλά εισέπραξε πολλά «όχι» (πρώτα και καλύτερα εκείνα από τις αστυνομικές διευθύνσεις Βόλου και Λάρισας) και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας άφηναν να εννοηθεί ότι αν δεν βρεθεί λύση ούτε και σήμερα, τότε το ενδεχόμενο αναβολής δεν θα είναι απίθανο.Πηγή: sentragoal.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment