«Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ με έμπειρους παίκτες»Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή Θωμάς Κωστόπουλος, μίλησε στον «Arena FM 89,4» και τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την άνοδο της στην Α2 κατηγορία.

Για τη χθεσινή νίκη του Ηρακλή: «Μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση, δεν ήμασταν συνεπείς στο πλάνο, αλλά στην συνέχεια βελτιωθήκαμε και κερδίσαμε.

Έχουμε δυο ματς ακόμη, ένα ακόμη για την κανονική διάρκεια κι άλλο ένα του μπαράζ με την ΑΕΚ, λογικά, στο Βόλο».

Για το πιθανότατο μπαράζ με την ΑΕΚ για την άνοδο στην Α2: «Είναι λυπηρό να μιλάμε για ένα μπαράζ μεταξύ ΑΕΚ και Ηρακλή για την άνοδο στην Α2, όταν ήταν στις πρώτες θέσεις τα περασμένα χρόνια στην Α1.

Η ΑΕΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα, με πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες. Και εμείς, όμως, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα τα δώσουμε όλα».

Για τους τραυματισμούς που είχε φέτος η ομάδα: «Ναι, είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Και ο Νεοφυτίδης, ο Πασαλίδης, αλλά και ο Δαμαλής».

Για το γεγονός πως απώλεσε την δυνατότητα να πάρει το εισιτήριο για την απευθείας άνοδο: «Άμα είχαμε κόσμο και στο ματς με τη Βέροια στο Ιβανώφειο, πιστεύω δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε. Είχε την ατυχία ο Ηρακλής να τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές, για πράγματα που δεν έγιναν ποτέ και αυτό στοίχισε στην ομάδα».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment