Η πρώτη… μαχαιριά ήρθε από την πτώση της «Βασίλισσας» (VIDEO)Οι μέρες που βιώνει η «κιτρινόμαυρη» κοινωνία είναι τραγικές. Η ποδοσφαιρική ομάδα να απειλείται με υποβιβασμό και διάλυση. Για τον κόσμο της ΑΕΚ, πρόκειται για απίστευτο ντεζαβού, με όσα έζησε προ διετίας για την πτώση της Βασίλισσας. Όταν μια μέρα σαν σήμερα, η Ενωση γνώριζε την απόλυτη πίκρα και ταπείνωση, με τον υποβιβασμό στην Α2.
Η ΑΕΚ είχε επικρατήσει του Πανιωνίου την τελευταία αγωνιστική με 76-68, αλλά η ταυτόχρονη νίκη του Ηλυσιακού επί του Κολοσσού στην Ρόδο με 58-49, την υποβίβασε στην Α2 κατηγορία του μπάσκετ κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της! Η ΑΕΚ κινήθηκε δικαστικά προκειμένου να αποδείξει την παράνομη συμμετοχή μάνατζερ στο παιχνίδι, ο οποίος είχε ως πελάτες τη μισή ομάδα του Κολοσσού, αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε.
Η Βασίλισσα υποβιβάστηκε στην Α2 και λίγο μετά ήρθε το νέο χαστούκι με την πτώση στην Β’ Εθνική. Η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού μπάσκετ, η πρώτη που έφερε σε ομαδικό άθλημα ευρωπαϊκό τίτλο στην χώρα και δοξάστηκε σε όλη την οικουμένη, βολοδέρνει στα αλώνια των μικρών κατηγοριών με ομαδούλες γειτονιάς. Ελπίζοντας σε μια ΑΕΚανάσταση.
Πηγή: enwsi.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment