Ζιάγκος: «Ίδια διοίκηση, ρόστερ έμπειρων παικτών στην Α2»Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την άνοδο της μπασκετικής ΑΕΚ και τα στοιχεία που χρειάζονται για την επόμενη μέρα.

Διαβάστε τα όσα είπε ο τεχνικός της «Βασίλισσας» στον «Novasport FM»:

«Στόχος όλων όσων ανέλαβαν φέτος το πολύ βαρύ φορτίο της επανεκκίνησης της ομάδας της ΑΕΚ είναι η επιστροφή στην Α1. Ένα από τα βασικά θέματα που έπρεπε να διαχειριστούμε, ήταν η παγωμάρα και η επιφυλακτικότητα του μέσου οπαδού που είχε συνηθίσει να καμαρώνει την ομάδα στην Α1 και το να παίζει στην Β΄ Εθνική, ήταν κάτι ασυνήθιστο. Η ομάδα έχει μπει σε διαδικασία εκκαθάρισης και εφόσον αυτή ολοκληρωθεί η ομάδα συνεχίζει την υλοποίηση ενός πλάνου 5ετίας. Ο πρώτος στόχος ήταν η επιστροφή στην Α2. Οι ίδιοι άνθρωποι διοικητικά και οικονομικά θα είναι και του χρόνου στην ομάδα και έτσι οικονομικά όλα είναι νοικοκυρεμένα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να δημιουργηθεί ένα ρόστερ έμπειρων παικτών που μπορούν να διαχειριστούν την πίεση της φανέλας. Όσο για το διοικητικό, δεν μπορώ να μην είμαι αισιόδοξος μετά την φετινή πορεία».

Για τα στοιχεία που χρειάζεται η ΑΕΚ για να συνεχίσει στα σωστά βήματα, είπε: «Λογική, σύνεση και όχι σπατάλες. Η ομάδα είχε χάσει την αξιοπιστία της τα προηγούμενα χρόνια. Η επανεκκίνηση έγινε σε πολύ καλές βάσεις και αυτό έγινε γνωστό στον μπασκετικό κόσμο».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment