Αλεξίου «ΔΕΝ αλλάζει όνομα η ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ»Σε πλήρη διάψευση της φημολογία περί αλλαγής ονόματος της ΑΕΚ, όταν αυτή επιστρέψει στις πρώτες κατηγορίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, διέψευσε ο νομικός εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής και άμεσος συνεργάτης του Κ. Κοτσάτου στο Τμήμα Μπάσκετ, Αλέξης Αλεξίου με δηλώσεις του στο aek365.

«Οποιος λέει αυτά τα πράγματα έχει προφανώς μπερδευτεί με την περίπτωση που η ΑΕΚ θα αγόραζε ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ. Τότε αναγκαστικά το όνομα θα ήταν μικτό περιέχοντας και κάτι από την άλλη ομάδα, για παράδειγμα ΑΕΚ Καλλιθέας. Στην περίπτωση μας αυτό δεν ισχύει. Η ΑΕΚ τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο θα έχει κανονικά το όνομα της. ΚΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΑΕΚ. Και οι δύο παλιές εταιρίες μπαίνουν σε εκκαθάριση και παύουν να υπάρχουν. Τα δικαιώματα του ονόματος και του σήματος επιστρέφουν στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ που τα είχε παραχωρήσει και μόλις ξαναγίνουν νέες εταιρίες, όταν η ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ βρεθεί σε επαγγελματική κατηγορία, τους παραχωρεί ξανά το όνομα και το σήμα ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ θέμα αλλαγής ονομασίας και η ιστορία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά από το 1924 αφού παραμένει το ίδιο μητρικό σωματείο».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment