Δεν σταματά η Βασίλισσα ούτε στα φιλικά
Σημασία είχε ο σκοπός του σημερινού  αγώνα και όχι το… ροζ φύλλο, που έτσι ή αλλιώς δεν το πήρε κανένας, αφού το ματς ήταν φιλικό. Η ΑΕΚ επικράτησε 66-65 της (γηπεδούχου) Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ) στο Κοντόπευκο, αλλά ουσιαστικά "νίκησαν" και οι δύο ομάδες και όσοι συμμετείχαν στο 2ο "Τρίποντο Χαράς", που ήταν αφιερωμένο στον σύλλογο "Φλόγα" των γονιών των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.
Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Πανούτσο-Ταλκόβσκι, αλλά και στους συμφοιτητές του από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του Παπάγου, Νίκου Γραμματόπουλου.
Διαιτητές: Σκούτας, Ραχιώτης, Κάρδαρης
Τα δεκάλεπτα: 15-19, 35-37, 46-53, 65-66.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Χατζηπανηγύρης): Ψηλέας 8, Παναγόπουλος 9, Κουτσός, Τσιάκας, Ζερβός, Βαρδαβάς 11, Σβάρνας 2, Κουρής 11 (1), Σίνης 9 (1), Καρτέρης 9 (1), Αναγνωστόπουλος 6 (2), Πρισκομάτης.
ΑΕΚ (Ζιάγκος): Πολυτάρχου 12 (4), Φαλέκας 10,  Δέσπος 4, Γκιζόγιαννης 8, Βεσκούκης 6, Καπετζόγλου 8, Σιαμανδούρας 4, Βαβάτσικος 10 (1), Στούκας 4.
Πηγή: basketblog.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment