Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕρασιτεχνικήςΕυχαριστήρια ανακοίνωση έβγαλε η διοικούσα επιτροπή του Μπάσκετ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, προς όσους βοήθησαν την ομάδα στα Τρίκαλα και επίσης στην Original Τρικάλων που ήταν από το πρώτο λεπτό που έφτασε η ομάδα εκεί, δίπλα της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ της ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα ARIES TRIKALA B.C.  και τον γενικό αρχηγό κ. Κώστα Σκρέτα καθώς και τους υπεύθυνους του Κατσιμήδειου Κλειστού Γυμναστηρίου Τρικάλων για την παραχώρηση των ωρών προπόνησης για τις ανάγκες της ομάδας μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων που μερίμνησε για την ασφάλεια της αποστολής της ομάδας μας καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Χρήστο Μιχαλάκη που συνετέλεσε στην ομαλή τέλεση του αγώνα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από το κλαμπ της ORIGINAL ΤΡΙΚΑΛΩΝ για την υποδοχή που επεφύλαξαν στην ομάδα, για τη βοήθεια που παρείχαν στην αποστολή και κυρίως για τη συγκινητική στήριξή τους. Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια και σε όλους εκείνους τους οπαδούς της ΑΕΚ που έφτασαν στα Τρίκαλα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο αλλά βοήθησαν την ομάδα με κάθε τρόπο».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment