Κάλεσμα για το «Τρίποντο Χαράς»Η διοικούσα επιτροπή του Μπάσκετ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με ανακοινωση τη έστειλε μυνημα στο κόσμο να παρευρεθεί διπλά στην ομάδα στης 12 Μαΐου στο φιλικό της Αγίας Παρασκευής που γίνετε για φιλανθρωπικούς λόγους. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της ομάδας στη διοργάνωση «Τρίποντο Χαράς». Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη «ΦΛΟΓΑ», ένα σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Στα πλαίσια αυτά η ομάδα μας θα συμμετάσχει την Κυριακή 12 Μαΐου στις 17:00 σε φιλικό αγώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντόπευκου με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής (Κ.Α.Π). Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στο σύλλογο «ΦΛΟΓΑ».

Καλούμε τους φιλάθλους της ΑΕΚ να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Κοντόπευκου και να στηρίξουν τη διοργάνωση «Τρίποντο Χαράς».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment