Ο παλιός είναι αλλιώς…


Αμάν τι παιχνίδι και αυτό... Ντέρμπι μέχρι τέλους, με τους παλιούς όμως να δείχνουν γιατί έχουν τον πρώτο λόγο παρά τα αθλητικά προσόντα και τους σούπερ σταρ που έχουν οι Χίτ. Ανάσα δεν κατάφερα να πάρω χθες, αφού όποτε οι Χίτ έπαιρναν μία διαφορά και πίστευα ότι κάπου εκεί καθάρισαν, να σου ξανά εκείνος ο κοντός... Ο Γάλλος μωρέ…  Ο Πάρκερ. Ο άνθρωπος είναι απίστευτος, και με το δικό του μυαλό και την εμπειρία του στρατηγού Ντάγκαν, οι Σπέρς άλωσαν με το καλησπέρα το Μαϊάμι.

Φυσικά μην βιαστείτε να πείτε ότι καθάρισαν τα σπιρούνια, αφού αποδεδειγμένα οι Χίτ παίρνουν μπρος κυρίως στους εκτός έδρας αγώνες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μάλιστα είναι ότι στους αγώνες με τους ταύρους, μετά την εντός έδρας ήττα άλωσαν δύο φορές το Σικάγο, ενώ κάτι παρόμοιο έγινε με τους Ινδιάνους.

Όσο ο Λεμπρόν όμως συνεχίζει να είναι τόσο μόνος στην επίθεση τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους πρωταθλητές, την ίδια ώρα που στην αντίπερα όχθη δύο οδηγούν και πολλοί άλλοι ακλουθούν. Πάντως αν και οι υπόλοιποι τελικοί είναι παρόμοιοι με τον χθεσινοβραδινό, τότε χαλάλι το ξενύχτι... Υπομονή λοιπόν γιατί το ΝΒΑ τώρα άρχισε...

Πηγή: mpasketologies.com

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment