Ανακοινώθηκε ο Δεμέναγας


Το AekbcFans.Gr σας είχε ενημερώσει για την πρόθεση της ερασιτεχνικής να πλαισιώσει τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ με τον Αχιλλέα Δεμέναγα. Σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα, αναλαμβάνοντας το πόστο του Υπευθύνου Ανάπτυξης Ταλέντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Αχιλλέα Δεμέναγα στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της παραγωγικής διαδικασίας της ΑΕΚ, η οποία για σειρά ετών αποτελούσε μία από τις κορυφαίες σχολές Μπάσκετ στη χώρα. Ο κ. Δεμέναγας αναλαμβάνει το νέο πόστο του Υπευθύνου Ανάπτυξης Ταλέντων που θεσμοθετείται με σκοπό την αναδιοργάνωση των τμημάτων Υποδομής. Ο κ. Δεμέναγας είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην Προπονητική Καλαθοσφαίρισης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη «Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης», ενώ έχει πλούσια δράση ως προπονητής στην ανάδειξη νεαρών Kαλαθοσφαιριστών, μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση και την εμπειρία του και ως πρώην επαγγελματίας αθλητής στην Α1 και μέλος των Εθνικών Ομάδων Παίδων, Εφήβων, Ελπίδων και ΄Β Ανδρών».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment