Παπαντωνάκος: «Τρελός με την ΑΕΚ ο κόσμος της»


Ενθουσιασμένος από το γεγονός πως θα παίξει μπροστά σε ένα κοινό όπως αυτό της ΑΕΚ παρουσιάστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Βασίλισσας», Κώστας Παπαντωνάκος. Μάλιστα τόνισε ότι έχει ένα άγχος, φορώντας μια τόσο βαριά φανέλα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παπαντωνάκος στην «Ωρα των Σπορ»

«Είναι λογικό να είμαι χαρούμενος, που υπέγραψα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ξέρετε, όταν παίζαμε αντίπαλοι με την ΑΕΚ πάντα θέλαμε να την κερδίζουμε, όχι από κακία, αλλά επειδή αυτό θέλαμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε κάποιοι. Και πέρυσι στον Πανερυθραϊκό όλοι μας είχαμε δείξει πάθος. Το ίδιο θα κάναμε αν είχαμε απέναντί μας τον Παναθηναϊκό, ή τον Ολυμπιακό. Αυτές είναι οι μεγάλες ομάδες, ανεξάρτητα από κατηγορία», δήλωσε αρχικά ο Παπαντωνάκος.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η ΑΕΚ είχε εκδηλώσει φιλολογικό ενδιαφέρον και πέρσι το καλοκαίρι, αλλά ήθελα να δοκιμαστώ στον Πανερυθραϊκό πρώτα. Είμαι πανευτυχής που ήλθα στην ΑΕΚ έστω με ένα χρόνο καθυστέρηση. Είναι προφανές ότι αποτελεί πρόκληση για μένα αυτή η ευκαιρία. Θα είμαι χαρούμενος που θα συμμετέχω στην επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που ανήκει. Διότι θεωρώ 100% δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα ανέβει στην Α1, αν όλα κυλίσουν φυσιολογικά. Είναι η ποιότητα των παικτών της τέτοια. Είναι η οργάνωση σε διοίκηση και τεχνικό επιτελείο. Είναι η μεγάλη ιστορία της».

Αναφορικά με το ρόλο που θα έχει στην ομάδα τόνισε: «Έχω μιλήσει με τον προπονητή μου. Γνωρίζω τον νέο ρόλο μου. Ξέρω ότι ο χρόνος συμμετοχής μου θα εξαρτηθεί από την δουλειά μου και από συγκυρίες. Ξέρω ότι έχω μεγάλους σε ποιότητα παίκτες στην ομάδα. Θα είναι τιμή μου να μάθω απ' αυτούς, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις. Είμαι ευχαριστημένος που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους. Έχω περάσει από καταστάσεις. Ήμουν παίκτης και του Αμαρουσίου, όταν εκείνο βρισκόταν ψηλά, όπως ήταν και η ΑΕΚ. Βέβαια, η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ. Τι να λέμε τώρα; Έχω άγχος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω. Όμως, είναι το δημιουργικό άγχος, αυτό που νιώθεις όταν λαχταράς να ενταχθείς σε μία τόσο μεγάλη οικογένεια και να δουλέψεις για να δικαιώσεις κάποιους ανθρώπους και να τιμήσεις μία βαριά φανέλα».

Για το μεγαλείο του κόσμου της Ενωσης, σημείωσε: «Θέλω να νιώσω αυτό το φοβερό συναίσθημα να τους έχω μαζί μου. Μέχρι πρότινος τους είχα απέναντί μου. Τι να πω εγώ για τον κόσμο της ΑΕΚ; Είναι... τρελοί για την ομάδα τους. "Πεθαίνουν" για την ΑΕΚ. Δεν υπήρχε πιο... τρομακτικό, να βλέπεις στην εξέδρα, όπως έγινε την χρονιά που τελείωσε, στη Νέα Ερυθραία, αυτούς τους... τύπους να υποστηρίζουν με τέτοιο πάθος την ομάδα τους. Αυτό είναι γνωστό. Μακάρι να γεμίζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ το γήπεδό μας και να νιώσω πράγματι τι σημαίνει "έκτος παίκτης"».

Για το τέλος ανέφερε: «Είναι προφανές, ότι θα φτάσει η ώρα, που πρέπει να αφήσουμε τα πολλά λόγια και να δουλέψουμε σκληρά για τον μεγάλο στόχο. Από παιδί έχω μάθει να δουλεύω. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω. Και θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω από καρδιάς δημόσια τον Νίκο Σπανό, ο οποίος με εκπροσωπεί τα τελευταία δύο χρόνια, για ό,τι έχει κάνει για μένα».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment