Κοτσάτος: «Η ΑΕΚ μαζί με τον Μελισσανίδη, θα ξαναγίνει αυτοκρατόρισσα»


Με μια συγκλονιστική ομιλία από καρδιάς, ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος έδωσε ουσιαστικά το σύνθημα για την αναγέννηση της Α.Ε.Κ. 

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Κοτσάτος:

«Μίλαγα με έναν φίλο μου χθες και μου έλεγε ότι αν πριν από μερικά χρόνια μας έλεγαν κάποιοι ότι εσύ θα αναλάμβανες την αναγέννηση της Α.Ε.Κ θα γελάγαμε. Δεν ήταν όμως έτσι. Πριν παντρευτώ έβαλα όρο στη γυναίκα μου. Ότι θες μόνο για την Α.Ε.Κ μη μου μιλήσεις. Μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη θα γίνει ξανά η Α.Ε.Κ αυτοκρατόρισσα. Δε θα μας ξαναπούν ποτέ ΑΕΚάκι. Η ΑΕΚ θα γίνει μεγάλη και τρανή. Ο τελευταίος στόχος που έχω βάλει και το είπα στο Μελισσανίδη. Του είπα πρόεδρε, σου εύχομαι εκτός από τα πρωταθλήματα να πάρεις και ευρωπαϊκό τίτλο. Θα πρέπει να έχουμε μεγάλους στόχους και να γίνουμε η πρώτη ελληνική ομάδα που θα πάρει ευρωπαϊκό τίτλο. Μου απάντησε: Στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο. Δε μπορούμε να έχουμε μπάτζετ 200 – 300 εκ ευρώ».

Ενώ στην συνέχεια ο Κοτσάτος μίλησε και στις κάμερες: «Η Α.Ε.Κ βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της, έχουν έρθει όλα τα τμήματα στην Ερασιτεχνική και το πλάνο μας στηρίζεται στο τρίπτυχο, γήπεδα, εξυγίανση και να πρωταγωνιστήσει σ” όλα τα αθλήματα. Και να γίνει αυτοκρατόρισσα σ” Ελλάδα και σ” Ευρώπη. Στόχος μας είναι να γίνει γήπεδο και για το ποδόσφαιρο και για τα άλλα αθλήματα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Θέλουμε σε 1,5 χρόνο από την στιγμή που αρχίσουν τα έργα, να είμαστε στην φυσική μας έδρα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Σ” αυτή την προσπάθεια, έχουμε ανάγκη όλους τους ΑΕΚτζήδες που μπορούν να προσφέρουν. Όχι μόνο στα λόγια και τις καρέκλες. Γιατί τόσο εμείς, όσο και ο κύριος Μελισσανίδης, δεν φτάνουμε να τα κάνουμε όλα».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment