«Να γίνω κομμάτι της αναγέννησης της ΑΕΚ»


Συνέντευξη στην ιστοσελίδα basketblog.gr παραχώρησε ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, ο Στάθης Παπαδιονυσίου. Ο νεαρός φόργουορντ τόνισε πως θέλει να καθιερωθεί στην Ένωση και δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στο πέρασμά του από τον Δούκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαδιονυσίου:

«Πρώτος μου στόχος είναι να μπορέσω καταρχάς να σταθώ στο επίπεδο της ΑΕΚ και να μπορέσω να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν. Ξέρω ότι θα πρέπει να προσπαθήσω και να παλέψω για να κερδίσω χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, αλλά θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της», ήταν τα πρώτα λόγια του Στάθη Παπαδιονυσίου στο basketblog για να συνεχίσει αναφερόμενος στο αν τον αγχώνει η πίεση που θα υπάρχει:

«Σίγουρα η πίεση θα είναι μεγάλη αφού οι στόχοι της ΑΕΚ είναι πάντα υψηλοί, αλλά δεν με αγχώνει. Ήξερα από την αρχή ποια θα είναι η κατάσταση και γι αυτό θέλω να εκμεταλλευτώ την όποια πίεση προκειμένου να γίνομαι καλύτερος και να με ωθεί στη διαρκή βελτίωση».

Όσο για το… «κιτρινόμαυρο» παρόν του; Ο ίδιος τονίζει πως στόχος του είναι να μείνει για αρκετά χρόνια στην «Ένωση»: «Δεν θέλω να είμαι περαστικός από την ΑΕΚ. Θέλω να συνδέσω το όνομά μου με την ομάδα και να το συνδυάσω με την ανοδική πορεία που θα έχει τα επόμενα χρόνια. Θέλω να είμαι κομμάτι της αναγέννησης της ΑΕΚ».

Τέλος, ο νεαρός φόργουορντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο «σχολείο» του Δούκα, η εκμάθηση στο οποίο αποτέλεσε το «διαβατήριο» για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Πιστεύω πως τα δύο χρόνια που πέρασα στο Δούκα με βοήθησαν πάρα πολύ αγωνιστικά. Η μετάβασή μου από το εφηβικό στο αντρικό επίπεδο ήταν πολύ ομαλή και το γεγονός ότι ο κόουτς Γιαννόπουλος μού έδωσε χρόνο συμμετοχής με βοήθησε πάρα πολύ. Ο Δούκας είναι ιδανική ομάδα για να μπορέσει κάποιος να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα».Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment