Υπέγραψε ο Νίκολιτς


Ο Βαγγέλης Ζιάγκος και οι διοίκηση έψαχναν απεγνωσμένα παίχτη για την θέση «1». Είδαν πολλές περιπτώσεις και είχαν πολλούς στο μυαλό τους, αλλά αυτός που έκανε την διαφορά και ξεχώρισε ήταν ο Στέφαν Νίκολιτς. Το aekbcfans.gr σας είχε πληροφορήσει για το ενδιαφέρον αυτό με άρθρο με τίτλο «Δείτε ποιος είναι και τι έχει καταφέρει ο Στέφαν Νίκολιτς». Τελικά ο Στέφαν συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας φορώντας τη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος. 

Ο Νίκολιτς υπέγραψε συμφωνητικό με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, και από μέρα σε μέρα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα, για την έναρξης της προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένη για τις 19 Αυγούστου, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Έτσι του Βαγγέλη Ζιάγκου το έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω του και με αυτή την κίνηση το ρόστερ της Βασίλισσας ολοκληρώθηκε (εκτός απροόπτου) και έτσι ο προπονητής της ΑΕΚ θα έχει την Δευτέρα στην πρώτη της Ένωσης όλους τους παίχτες, για την προσπάθεια να ανέβει στην Α1 ξανά, δηλαδή εκεί που αξίζει και φυσικά να ανέβει πρωταθλήτρια από την Α2.

Παναγιώτης Μίχος 

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment