Πολυτάρχου «Τα πανό στην κανονική τους θέση!»Ο Μιχάλης Πολυτάρχου ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες για τη νέα χρονιά σε συνέντευξή του στο ΑΕΚ1924 ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον προσωπικό του στόχο, το στόχο της ομάδας αλλά και τους συμπαίκτες του
«Εύχομαι τη νέα χρονιά να έχουμε υγεία και να εξελιχθούν όλα ομάλα στην ομάδα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο στόχος είναι μόνο να ανέβει η ομάδα στην Α1 και να επιστρέψει εκεί που αξίζει», είπε αρχικά ο Μιχάλης Πολυτάρχου, ο οποίος τόνισε ότι προσωπικό του στοίχημα είναι να επιστρέψουν τα πανό στην κανονική τους θέση.

Όπως είναι γνωστό, από τότε που υποβιβάστηκε η ΑΕΚ τα πανιά των συνδέσμων κρεμιούνται ανάποδα εις ένδειξη… πένθους για τη Βασίλισσα και αυτό είναι κάτι που στενοχωρεί τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα κάνοντας μεγαλύτερο το βάρος της φανέλας που φοράνε.

Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Πολυτάρχου ο οποίος αποκάλυψε τον προσωπικό του στόχο: «Προσωπικός μου στόχος είναι μαζί με τους συμπαίκτες μου να γυρίσουμε τα πανό στην κανονική τους θέση».

Τέλος, όσον αφορά τους συμπαίκτες του είπε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάζουμε συμπεράσματα, αυτό που είδα σήμερα και είναι θετικό είναι ότι όλοι είχαν όρεξη και διάθεση για δουλειά».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment