Για μεγάλα πράγματα η φετινή ΑΕΚ!


Βαδίζουμε αισίως στα μέσα του φετινού Αυγούστου, μετά από μια πρωτόγνωρη χρονιά για τον μπασκετικό σύλλογο της ΑΕΚ, ο οποίος φέτος αντιμετώπισε την πρόκληση της πτώχευσης και της συμμετοχής σε ερασιτεχνική κατηγορία (σ.σ. Β' Εθνική).

Η διοικητική σταθερότητα και το έμπειρο τεχνικό team ωστόσο λειτουργούν συντονισμένα ακόμα και καταμεσής των διακοπών του αγωνιστικού τμήματος για να ενισχύσουν μεταγραφικά την ομάδα σε όλες τις θέσεις.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είδε τους τρεις αρχηγούς της ομάδας (σ.σ. Πολυτάρχου, Φαλέκα , Δέσπο) να παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο.Η ενίσχυση συνεχίστηκε με την υπογραφή του περσινού καλύτερου αθλητή της Α2, Βαγγέλη Καράμπουλα και του πιο ελπιδοφόρου νέου της Β' Εθνικής, Στάθη Παπαδιονυσίου!

Μεγάλη μεταγραφή, ωστόσο, είναι και αυτή του Τσιάκου, ο οποίος έχει παραστάσεις από την Α1 καθώς έχει αγωνιστεί τόσο σε Περιστέρι όσο και σε Πανελευσινιακό.

Όπως φαίνεται η μόνη θέση που χρειάζεται κάποια ακόμα καλή μεταγραφική κίνηση είναι αυτή του "άσσου", στην οποία υπάρχει μόνο ο Φαλεκάς, ο οποίος βαδίζει στον 37ο έτος του.Ο νεαρός Παναγιωταράς σίγουρα θα πάρει ευκαιρίες αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα του εμπιστευθεί ο Ζιάγκος την θέση του αναπληρωματικού playmaker.Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment