Πολυτάρχου: «Σοβαρή δουλειά από Κοτσάτο και Αλεξίου»


Στην εφημερίδα «ΩΡΑ» μίλησε ο άσσος της ΑΕΚ, Μιχάλης Πολυτάρχου, που ξεκαθάρισε ότι μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στα μεγάλα «σαλόνια» του Ελληνικού μπάσκετ.

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό που μας ζητούσαν οι προπονητές μας. Πλέον θα ξεκινήσουμε σε λίγες μέρες εκ νέου την δουλειά, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θέλουμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο, τα σωστά αποτελέσματα . Όπου και να αγωνίζεται η ΑΕΚ, είναι πάντα δύσκολο, γιατί όλοι θέλουν να την κερδίσουν. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα η φετινή Α2. Οι ομάδες δυναμώνουν συνεχώς πάρα πολύ, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι εμείς πάλι θα πανηγυρίσουμε την άνοδο και θα πετύχουμε την επιστροφή της Βασίλισσας στην Α1, εκεί όπου αξίζει».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιες από τις ομάδες της Α2 δυνατούς αντιπάλους, ο σούτινγκ γκαρντ της ΑΕΚ, υπογράμμισε: 

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα. Όλες οι ομάδες παίρνουν καλούς παίκτες, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Πιστεύω ότι όλες οι κινήσεις που έγιναν από την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση, είναι προσεγμένες. Η ομάδα δείχνει ότι έχει δυναμώσει αρκετά. Το μόνο που απομένει πλέον, είναι να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο». Μαζί του στην θέση του σούτινγκ γκαρντ, θα αγωνίζεται και ο Θοδωρής Τσιότρας, για τον οποίο, ο Πολυτάρχου είχε να πει πολύ καλά λόγια: «Είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης. Είναι διαφορετικός από εμένα, οπότε χρειαζόταν. Εξάλλου, ακόμα και στην προπόνηση με έναν πολύ καλό συμπαίκτη, γίνεσαι καλύτερος και εσύ. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει και σαν ομάδα και ατομικά».

Για τους νεαρούς παίκτες που έχει αποκτήσει η ΑΕΚ (σ. σ. Παπαδιονυσίου, Παπαντωνάκος, Παναγιωταράς, Δρόσος), ο Πολυτάρχου εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος: 

«Ξέρω τον Παναγιωταρά και τον Παπαδιονυσίου, αφού ήμασταν μαζί στον Ίκαρο και έχουμε κάνει προπονήσεις μαζί. Πάντως, όλα τα παιδιά είναι εξελίξιμα, το μέλλον τους ανήκει και με δουλειά μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ και να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι ο κόσμος φέτος έχει δει την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται από τους κ. κ. Κοτσάτο και Αλεξίου. Τους εμπιστεύεται και θεωρώ ότι θα βοηθήσει πολύ ο κόσμος. Θα μας δώσει δύναμη να παίξουμε στο 1000% με την βοήθεια τους. Ο κόσμος, είναι η δύναμη της ΑΕΚ. Ευχόμαστε να τους έχουμε κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια. Να είμαστε όλοι υγιείς. Να ξεκινήσουμε καλά και να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η άμεση επάνοδος της ΑΕΚ στην Α1».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment