Καμπερίδης «Δεν είμαι έτοιμος για ΑΕΚ ακόμα...»
Από την αρχή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών εμφανίστηκε σαν «κλεισμένος» από τη Βασίλισσα εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα από την Ένωση θεωρούσαν ότι απέμεναν οι λεπτομέρειες για να σφραγιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.Ωστόσο, ο διεθνής μπασκετμπολίστας, Μιχάλης Καμπερίδης, αποφάσισε να παραμείνει τελικά στον Φιλαθλητικό για ακόμα ένα χρόνο και εξηγεί στο ΑΕΚ1924.gr τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να μείνει στον σύλλογο του Ζωγράφου.

«Η απόφαση να πάω στην ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη για εμένα. Ήταν ένα μεγάλο βήμα το οποίο και δεν έκανα αποφασίζοντας να συνεχίσω στον Φιλαθλητικό για ακόμα ένα χρόνο», τόνισε αρχικά ο 19χρονος φόργουορντ και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ είναι τεράστια ομάδα! Είναι ένα μεγάλο βήμα για τη ζωή μου, η φανέλα είναι πολύ βαριά και η πίεση θα ήταν πολύ μεγάλη. Είναι ο λαός της, είναι οι απαιτήσεις, είναι πολλά στα οποία δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω.

Θεωρώ ότι για να είμαι έτοιμος να κάνω το μεγάλο βήμα στο σκαλοπάτι που λέγεται ΑΕΚ χρειάζομαι ακόμα ένα χρόνο εμπειρίας, χρόνου συμμετοχής και δουλειάς. Πήρα μια δύσκολη απόφαση αλλά ελπίζω να μου βγει σε καλό», επεσήμανε καταλήγοντας ο Μιχάλης Καμπερίδης.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment