Η μεγάλη πράξη αγάπης του Pau Gasol! (video)
O αστέρας των Λέικερς επέλεξε αντί να κάνει διακοπές να ταξιδέψει στο Ιράκ και να συμπαρασταθεί σε πρόσφυγες από τη Συρία που έφυγαν από τη χώρα τους, λόγω του εμφυλίου πολέμου.

Ο Γκασόλ που είναι πρεσβευτής της Unicef εδώ και 10 χρόνια πήγε στο Βόρειο Ιράκ, στην περιοχή του Κουρδιστάν, όπου 10 χιλιόμετρα έξω από την πόλη Ντοχούκ έχει δημιουργηθεί αυτό το στρατόπεδο με πρόσφυγες. Σε σκηνές και με θερμοκρασία 46 βαθμών κελσίου ζουν 1.200 με τις 650 να προέρχονται από τη Συρία όπου μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περίπου 100.000 ανθρώπους, εκ των οποίων τα 6.500 είναι παιδιά...

«Είναι ευθύνη μου και πρέπει να το κάνω» είπε ο Γκασόλ που ταξίδευε επί ώρες για να φτάσει εκεί. Είναι το πέμπτο ανθρωπιστικό του ταξίδι, μετά τη Νότια Αφρική, την Αγκόλα, το Τσαντ και την Αιθιοπία! Σκοπός του είναι πέρα από τη συμπαράσταση στα παιδιά, να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για όσα τραγικά συμβαίνουν στη Συρία..


Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment