Εγγραφές για Ακαδημίες Μπάσκετ


Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει. Οι Ακαδημίες Μπάσκετ της ΑΕΚ δέχονται εδώ και καιρό όλους όσοι επιθυμούν να ενταχτούν στο πρόγραμμα.

Όπως είναι γνωστό, ο Αχιλλέας Δεμέναγας, υπεύθυνος αναπτυξιακού της ΑΕΚ έχει από φέτος την εποπτεία σε μία προσπάθεια της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να "ξανακτίσει" τα Τμήματα Υποδομών του ιστορικού συλλόγου. Στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Λεοντείου Λυκείου των Πατησίων (Νεϊγύ 17) θα προπονούνται, λοιπόν, και θα διδάσκονται τα μυστικά του μπάσκετ από επαγγελματίες προπονητές οι αθλητές, γεννηθέντες από το 2000 έως το 2008.

Οι προπονήσεις είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο (9:00 – 13:00) και την Κυριακή (10:00 – 14:00), υπό την επίβλεψη των τεχνικών Σπύρου Σταύρου και Σπύρου Μυλωνά, με έναρξη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14 και 15 Σεπτεμβρίου). Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές , που επιθυμούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα, οι γονείς ή κηδεμόνες των ενδιαφερομένων καλούνται να επικοινωνήσουν με τον έφορο των Τμημάτων Υποδομής Ευάγγελο Δερμανούτσο (Τηλ. 6977419596) ή τα Γραφεία της ΑΕΚ (Δεκελείας 136, Νέα Φιλαδέλφεια – Τηλ. 2102584583).

Πηγή: aekarena.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment