Σε φιλικό τουρνουά η Βασίλισσα!Το φιλικό με τον Εθνικό Πειραιώς ολοκληρώθηκε νικηφόρα για την ΑΕΚ, ενώ ακολουθεί και άλλο πιο δυνατό την Τετάρτη 25/09 στην Χαλκίδα με αντίπαλο τον Ίκαρο που αγωνίζεται στην Α1. Τα φιλικά παιχνίδια έχουν και συνέχεια όμως για την «Ένωση».

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου, θα πάρει μέρος στο τουρνουά «Μαστρογιάννεια» που διοργανώνει η ομάδα του Παγκρατίου. Σε αυτό το τουρνουά, εκτός από την ΑΕΚ και το Παγκράτι, συμμετέχουν επίσης το Περιστέρι και ο Φιλαθλητικός και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 27-28 Σεπτέμβρη στο κλειστό του Μετς.

Τα παιχνίδια αυτά θα είναι πολύ δυνατά, ενώ έχουν και «άρωμα» Α2. Το Παγκράτι και ο Φιλαθλητικός θα είναι δύσκολοι αντίπαλοι για την ΑΕΚ στην Α2, και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Βαγγέλη Ζιάγκο, να δει τις δύο αυτές ομάδες έστω και στα πλαίσια φιλικού αγώνα. To Περιστέρι υποβιβάστηκε από την Α1, αλλά επέλεξε τον… δρόμο της ΑΕΚ για οικονομικούς λόγους και θα αγωνίζεται στην Β” εθνική την νέα σεζόν.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment