Τα «έψαλε» ο Ζιάγκος στους παίκτες!


Το περίγραμμα των όσων είπε είναι: «Ασφαλώς και δικαιούμαστε να κάνουμε και κάποια κακά παιχνίδια, δεν δικαιούμαστε να είμαστε κακοί στον αμυντικό τομέα! Ήταν απαράδεκτη η αμυντική προσέγγιση (στο ματς με Κόροιβο), χωρίς θέληση, πάθος, κίνητρο». Με λίγα λόγια, ο προπονητής της ΑΕΚ «τράβηξε αυτιά», αλλά πρόθεση είναι με ψυχραιμία να αναλυθούν τα όποια λάθη φάση προς φάση και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ήττα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος κι αυτό προσπαθούν να αποφύγουν στη Ζωφριά.

Στην ΑΕΚ, πάντως, γενικότερα κρατάνε χαμηλούς τόνους μετά την ήττα από τον Κόροιβο. Η περισυλλογή είναι έντονη, αλλά όπως συνέβη στις περισσότερες περιπτώσεις και κατά την περασμένη περίοδο αντιμετωπίζεται με νηφαλιότητα. Είναι δεδομένο ότι επικρατεί συνειδητοποίηση της κατάστασης. Και το κυριότερο: Βλέπουν μπροστά.

Αρχής γενομένης από το επόμενο φιλικό, με τον Εθνικό Πειραιώς (σ.σ. δεν έχουν οριστεί ώρα και γήπεδο) το ερχόμενο Σάββατο, όπου οι παίκτες θα επιδιώξουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την αρνητική εικόνα της Αμαλιάδας. Οι επόμενες 24 ημέρες μέχρι την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος είναι καθοριστικές πάντως ως προς το κτίσιμο της νέας ΑΕΚ, η οποία έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, κανείς στην Ζωφριά δεν ξεχνά τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά με Λαύριο και Αγία Παρασκευή, ομάδες που προκρίθηκαν στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Υπενθυμίζεται ότι το πιο μεγάλο στοίχημα της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου οπότε και η φιλική αναμέτρηση με τον Ίκαρο της Α1 στην Χαλκίδα.

*Γιώργος Νικολάου, Ώρα των σπορ

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment