Τσιότρας: «Δύσκολη αντίπαλος η Καβάλα»


Ο Θοδωρής Τσιότρας ένας από τους κορυφαίους μέχρι στιγμής παίχτες της Βασίλισσας, μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ», για την νίκη στο Παγκράτι, για την Καβάλα και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Παγκρατίου: «Κάναμε αυτά που είχαμε πει κατά την διάρκεια της εβδομάδας, στην προετοιμασία για αυτό το ματς. Το Παγκράτι είναι μια ομάδα που έχει πολύ έμπειρα παιδιά και εμείς δεν έπρεπε να τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό. Είχαμε πει επίσης ότι θα πρέπει να έχουμε πιεστική άμυνα και αυτό ακριβώς κάναμε. Νομίζω ότι τουλάχιστον στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, γιατί χαλαρώσαμε λίγο στο τέταρτο, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο που είχαμε για να τα καταφέρουμε».

Για το επόμενο ματς, με Καβάλα: «Θεωρώ ότι από εβδομάδα σε εβδομάδα και από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα βελτιωνόμαστε και άπαντες θα καταλαβαίνουμε καλύτερα τους ρόλους μας στην ομάδα. Η Καβάλα σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αντίπαλος και εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, για να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της.

Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και κάθε εβδομάδα να βελτιωνόμαστε. Σίγουρα πάντως, οι εμφανίσεις που έχουμε κάνει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, τόσο με τον ΟΦΗ, όσο και με το Παγκράτι, αποδεικνύουν ότι η προετοιμασία που έχουμε κάνει μέσα στο καλοκαίρι, βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Σαφώς ανεβαίνει και η αυτοπεποίθηση μας».

Για τον στόχο της ομάδας: «Ο στόχος μας για τη σεζόν, είναι δεδομένος και δεν αλλάζει. Μιλάμε για την άνοδο, αλλά αυτό δεν πρέπει να μείνει στα λόγια. Πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα, με κάθε αντίπαλο».

Για την τιμωρία της ΑΕΚ: «Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το σκεφτούν οι υπεύθυνοι, που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις. Το να παίζουμε σε άδεια γήπεδα, δεν είναι μόνο κακό για εμάς τους παίκτες, αλλά και για το άθλημα, που χρειάζεται το κοινό της ΑΕΚ».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment