Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ζούπας!


Υπήρξε συναγωνιστής του στα γήπεδα και στα… νοσοκομεία, όπου νοσηλεύτηκε επί τρία χρόνια ο Γιώργος Αμερικάνος. Ο γιατρός της “Βασίλισσας” του ’68, ο Χρήστος Ζούπας (σ.σ. ποιος άραγε άξιζε περισσότερο για τον επικήδειο;), συγκλόνισε με την ομιλία του στους Άγιους Ταξιάρχες του Κόκκινου Μύλου, όπου αναγνώρισε το μεγαλείο του “Παγκόσμιου“, αν και με δυσκολία ολοκλήρωνε τις φράσεις του, αφού κάποια στιγμή ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο Ζούπας είπε μεταξύ άλλων: “Βρε φιλαράκο μου, πού πας; Όλοι εμείς εδώ σε έχουμε ανάγκη. Θέλω να ξέρεις πως όλοι στέκονται σκυθρωποί, λυπημένοι, κλαμένοι, εδώ δίπλα σου. Κι ας ήξεραν το πρόβλημά σου, δεν μπορούν να συγκρατήσουν σήμερα τα δάκρυά τους. Ένα φτωχό παιδί σαν κι εσένα, που ξεκίνησε απ’ τη Νίκαια, κατάφερε να κατακτήσει την Ευρώπη χάρη στη θέληση, το πάθος, το ταλέντο. Έγινες ο μπροστάρης μας, ο αρχηγός μας, ο Παγκόσμιος.

Όλοι οι νέοι πρέπει να μάθουν ότι είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Όλη η ΑΕΚ που αγάπησες, και ας σε πλήγωσε κάποιες φορές, είναι εδώ. Εκεί που πας, ετοίμασε τις μπασκέτες, μαζί με τον Κολοκυθά, τον Χρηστέα και τους άλλους. Έχε γεια, ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ“.

Πηγή: ebasket.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment