Ανακοινώσεις και από ΚΑΕ Παναθηναϊκό, Απόλλων Πάτρας και Ηλυσιακό!


Με ακόμα τρεις ανακοινώσεις για τον παγκόσμιο έκλεισε η μέρα. Όλοι η Ελλάδα, όλος ο αθλητισμός κλαίει και δεν το έχει πιστέψει ακόμα αυτό. Διαβάστε τις ανακοινώσεις από τις ΚΑΕ Παναθηναϊκό, Απόλλων Πάτρας και Ηλυσιακό.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

“Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την είδηση της απώλειας του Γιώργου Αμερικάνου, εκφράζουν την ειλικρινή λύπη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Αμερικάνος έγραψε τη δική του μεγάλη ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ. Το τελευταίο “αντίο” θα ειπωθεί αύριο, 8/10, στις 16.30 στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου“.


ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας:

“Ο Απόλλων Πάτρας θρηνεί μαζί με όλους τους φίλους του Ελληνικού μπάσκετ την απώλεια του Γιώργου Αμερικάνου.

Υπήρξε μια από τις θρυλικές μορφές του αθλήματος και από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του Ελληνικού αθλητισμού.

Για τον Απόλλωνα αποτελεί εξαιρετική τιμή το γεγονός ότι υπηρέτησε την ομάδα μας, τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής. Μαζί του έζησε ο Απόλλων Πάτρας ορισμένες από τις σημαντικότερες στιγμές της νεώτερης αθλητικής ιστορίας του, όπως ήταν η συμμετοχή του “Παγκόσμιου” Γιώργου Αμερικάνου, σαν παίκτη, στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας μας στην Α’ Εθνική κατηγορία.


Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του”.

ΚΑΕ Ηλυσιακός:

“Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ και προσωπικά ο πρόεδρος, Παντελής Γαμπιεράκης, εύχονται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ. Ο “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ” ήταν ένας πραγματικός ΑΡΧΟΝΤΑΣ, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για γενιές και γενιές Ελλήνων. Ο χαμός του, αφήνει τεράστιο κενό στο ελληνικό μπάσκετ και σκορπάει θλίψη, ειδικά σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά… Καλό ταξίδι, ΓΙΩΡΓΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ…”.

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment