Φαλέκας «Καθαρίσαμε από το πρώτο ημίχρονο»


Η ΑΕΚ χθες κατάφερε από το πρώτο ημίχρονο να επιβληθεί του Παγκρατίου και ο Αλέξης Φαλέκας μιλώντας στην ΩΡΑ το τόνισε, σχολιάζοντας τη χθεσινή νίκη της Βασίλισσας:

 «Δυστυχώς , δεν μπορούσαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα έχουμε όμως τους οπαδούς μας στα επόμενα ματς. Τους χρειαζόμαστε να μας στηρίξουν, αλλά χωρίς ακρότητες. Το ματς εξελίχθηκε εύκολα για εμάς. Ήμασταν πολύ σοβαροί και όλα τα παιδιά δώσαμε το 100%. Είχαμε πει πριν από το ματς, ότι θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στην άμυνα. Αυτό κάναμε και έτσι καθαρίσαμε από το πρώτο ημίχρονο. Παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί και πήγαμε το σκορ ψηλά. Θεωρητικά, κάναμε μια εντός έδρας νίκη και προχωράμε. Τώρα ακολουθεί το ματς με την Καβάλα, που θα είναι σίγουρα δύσκολο, ειδικά μετά από την ήττα που έκανε στη Βέροια. Θα παίζει και στην έδρα της. Εμείς, αν παίξουμε όπως παίξαμε με τον ΟΦΗ και σήμερα (σ.σ. χθες), θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Η ομάδα έχει λύσεις και πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε εμείς τον τόνο».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment