Κοτσάτος «Φέτος ο στόχος είναι μονόδρομος!»


Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΠΑΠ TV στην οποία αναφέρθηκε στους στόχους της διοίκησής του, τις σκέψεις για επιστροφή στο Γαλάτσι, το ποδοσφαιρικό γήπεδο, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τις εξελίξεις στα τμήματα μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ, αλλά και τα σχέδια για να τιμηθεί ο θρυλικός Γιώργος Αμερικάνος.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε για το Τμήμα Μπάσκετ!
«Φέτος ο στόχος είναι μονόδρομος. Πρέπει με οποιοδήποτε κόστος και τρόπο να ανέβει η ΑΕΚ στην Α1. Εν συνεχεία να πρωταγωνιστήσει, να κάνει πρωταθλητισμό σε Ελλάδα και να διακριθεί στην Ευρώπη. Ελπίζω κατά την διάρκεια της θητείας μου και άλλα τμήματα να φέρουν τίτλους.

Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές και όταν πιέζεται κάποιος άνθρωπος πλησιάζει στην αναθεώρηση κάποιων επιλογών. Έστω και μέσω μπαράζ που αδίκως παίξαμε διότι είχαμε παίξει πολύ καλό μπάσκετ όλη την χρονιά, ανεβήκαμε. Όταν έρχεται αυτή η χαρά, ξεχνάς τις δυσκολίες και τις λύπες. Στο τέλος μένει μόνο το θετικό, η χαρά.

Δεν έχει νόημα να πέσει η ΑΕΚ στο μπάσκετ δύο κατηγορίες με τα χρέη να παραμένουν. Έχει ξεκινήσει διαδικασία εκκαθάρισης της ΚΑΕ, όπως στην ΠΑΕ, και πιστεύουμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Στον πρώτο και τον τελευταίο αγώνα του μπάσκετ στην Πάτρα, συγκινήθηκα πολύ που είδα τους οπαδούς μας να πανηγυρίζουν όπως και στο τέλος στα Τρίκαλα όταν πήραμε την άνοδο».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment