Χωρίς κόσμο για το 2x2 η ΑΕΚ!

Το πρώτο μάτς της Βασίλισσας δεν υπήρξε αρκετά ανταγωνιστικό καθώς ο ΟΦΗ κρατήθηκε μόνο για ένα δεκάλεπτο μέσα στην διεκδίκηση της νίκης. Σήμερα στις 19:00 η ΑΕΚ υποδέχεται το σαφώς δυνατότερο (από τους Κρητικούς), Παγκράτι, στο κλειστό της  Καισαριανής με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της στην Α2!

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα καθώς άπαντες δώσανε κανονικά το παρόν στις προπονήσεις της εβδομάδας και τεθήκανε στην διάθεση του τεχνικού της Ένωσης για την σημερινή αναμέτρηση!

Για την ιστορία και μόνο η ΑΕΚ έχει δώσει τις εξής αναμετρήσεις στο κλειστό της  Καισαριανής: στις 17 Σεπτέμβρη 2012 η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου νίκησε με 55-68 σε φιλικό, στις 18 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου κέρδισε για την Β’ εθνική με 57-70 και έκανε το 5Χ5 στο πρωτάθλημα, στις 6 Ιουνίου 2013 για φιλικό όπου η Ένωση δοκίμαζε παίκτες ήρθε ξανά η νίκη με 62-84 και τελευταία στις 4 Σεπτεμβρίου ο δικέφαλος νίκησε άνετα με 56-86 σε φιλικό.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment