Κοψαύτης: «Δε θα ξεχάσω τον κόσμο της ΑΕΚ»


Ο Γιώργος Κοψαύτης μίλησε στην «Ώρα των σπορ» για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ και αναφέρθηκε και στο κόσμο της Ένωσης.

Αναλυτικά:

«Είναι τιμή μου, που κάποιοι φίλοι της ΑΕΚ λένε «να είχαμε τον Κοψαύτη». Εγώ ξέρω, ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Αυτό αντιλαμβάνομαι παρακολουθώντας από μακριά την πορεία της. Αυτό διαπιστώνω, μιλώντας και με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες μου. Δεν είναι μόνο το πέντε στα πέντε ματς. Είναι και η ψυχολογία, που έχει δημιουργηθεί ακριβώς χάρη στην εξαιρετική πορεία. Ας συνεχίσει, λοιπόν, η ΑΕΚ στον ίδιο ρυθμό και ας μην ξαναπούν «να είχαμε τον Κοψαύτη», ας ξεχάσουν τον Κοψαύτη. Η ΑΕΚ έχει την ποιότητα να ανέβει εκεί που ανήκει, στην Α1, και χωρίς τον Κοψαύτη. Όταν ήμουν στην ομάδα ήταν πολύ δυνατά τα συναισθήματα. Ήμουν ευτυχισμένος που αγωνιζόμουν στην ΑΕΚ, ένιωθα τόσο όμορφα που ήμουν μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Ήταν πρωτόγνωρες οι εμπειρίες».

Για την αποχώρησή του από την Ένωση ο Γιώργος Καψαύτης είπε: «Δεν το λέω ως παράπονο, αλλά είναι γεγονός ότι στενοχωρήθηκα. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα μια πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ, αλλά αυτή δεν έγινε ποτέ. Στο πρόβλημα με την υγεία μου οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου στάθηκαν. Έκαναν τα πάντα για μένα. Ενδιαφέρθηκαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Κι αυτό είναι κάτι, που θα θυμάμαι. Από κει και πέρα, έπρεπε να κοιτάξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου και μεταξύ άλλων προτάσεων επέλεξα να επιστρέψω κοντά στον τόπο μου».

Για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή του στην ΑΕΚ είπε: «Η καλύτερη ήταν χωρίς αμφιβολία ο αγώνας με το Ψυχικό στη Ζωφριά. Θέλαμε πολύ να αποδείξουμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και τα καταφέραμε. Η χειρότερη, η ήττα από τον Κρόνο. Είχε θιγεί ο εγωισμός μας σε εκείνο το ματς».

Στη συνέχεια ο παίκτης του Αρκαδικού μίλησε για το τι δε θα ξεχάσει από το πέρασμά του στην ΑΕΚ: «Οπωσδήποτε δε θα ξεχάσω τους ανθρώπους της, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σ΄ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Δε θα ξεχάσω πάνω απ΄ όλα, όμως τον κόσμο της ΑΕΚ, που ήταν κάτι εκπληκτικό, ήταν κάτι μαγικό. Ακόμη κι αν δεν γέμιζε το γήπεδο, είχε μια δυναμική. Πώς να το εξηγήσω; Σου δίνουν ώθηση οι οπαδοί της ΑΕΚ. Είναι το κάτι άλλο».

Για την επιστροφή του στο κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς ως αντίπαλος της ΑΕΚ είπε: «Πέντε θα είμαστε και εμείς, πέντε και οι άλλοι. Πριν μπούμε στο γήπεδο όλοι θέλουμε να νικήσουμε. Εμείς βάλαμε ως στόχο την παραμονή και μετά όσο πιο ψηλά. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Ίσως, κερδίσουμε έναν παίκτη σε αυτό το ματς. Ίσως, κάτι παραπάνω. Θα είναι δύσκολα. Πόσο μάλλον με αυτόν τον φοβερό κόσμο της ΑΕΚ απέναντί μας».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment