Ζιάγκος «Να εφαρμόσουμε το πλάνο μας»Ο Βαγγέλης Ζιάγκος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «superbasket.gr» τόνισε πως η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ πρέπει να εφαρμόσει το πλάνο της στο  αιχνίδι με την Αγία Παρασκευή, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Βασίλισσα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Τι ήταν αυτό που έφερε το μεγάλο διπλό στην Καβάλα;


Είχαμε ζητήσει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και ανεπηρέαστοι από εξωγενείς παράγοντες, γνωρίζοντας ότι πάμε να παίξουμε σε μία έδρα όπου παραδοσιακά η Καβάλα ανεβάζει την αγωνιστική της απόδοση. Αφενός αυτό, αφετέρου να μπορέσουμε να ελέγξουμε και να διαχειριστούμε σωστά το ρυθμό του παιχνιδιού. Με βάση αυτά τα δύο προαπαιτούμενα, δεν μείναμε πιστοί στο σχεδιασμό μας, με αποτέλεσμα να χάσουμε την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωσή μας στο πρώτο ημίχρονο. Η ανάπαυλα μας βοήθησε να ανακτήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό μας σε άμυνα και επίθεση. Στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού μίλησαν η εμπειρία και η προσωπικότητα των παιδιών, αλλά και η ώθηση των οπαδών που ακολούθησαν και ώθησαν την ομάδα.

Πώς αντιμετωπίζετε το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ΚΑΠ;

Είναι μία ομάδα που διαθέτει έμπειρα παιδιά και γνώστες της κατηγορίας. Έχουν εμπειρία, ταλέντο και μεγάλες δυνατότητες ως ρόστερ. Προς το παρόν φαίνεται πως δεν έχουν βρει ακόμα το ρυθμό τους, αλλά διαφαίνεται μια σταθερή τάση βελτίωσης. Δεδομένου ότι παίζουμε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας, θέλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, σοβαροί και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας.

Είσαι ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμή πορεία σας;

Οφείλω να συγχαρώ τους αθλητές που δείχνουν μια ευκολία στο να αφομοιώσουν την φιλοσοφία της ομάδας και σε κάθε προπονητική εβδομάδα που περνά, δίνουν το 100% και δείχνουν ιδιαίτερη προσήλωση στα επιμέρους κομμάτια του σχεδιασμού μας.

Ποια είναι τα μέχρι στιγμής συμπεράσματά σου από το πρωτάθλημα της Α2;

Είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τα προγνωστικά κάθε αγωνιστική είναι δύσκολα και επικίνδυνα. Εχει δυνατές έδρες, αγωνιστικές χωρίς φαβορί και πρωτάθλημα στο οποίο τα χαρακτηριστικά που θα καθιερώσουν μια ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας μέχρι το τέλος είναι η συνέπεια, η συνέχεια και η προσήλωση στις αρχές και τους κανόνες του παιχνιδιού της.

Θεωρείς πως η ΑΕΚ είναι όντως φαβορί για άνοδο;

Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί σε όλα της τα τμήματα, πόσω μάλλον στο μπάσκετ, όπου μετά τον οικειοθελή υποβιβασμό στη Β' Εθνική, οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και η πορεία της ομάδας προδιαγεγραμμένη.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment