Οριστικά στην Ζωφριά με ΚΑΠ! Γενική είσοδος 3 ευρώ!Οριστικά στην Ζωφριά θα υποδεχτεί η ΑΕΚ την Αγία Παρασκευή για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκε της Α2.Το γήπεδο της Ζωφριάς επιθεωρήθηκε σήμερα από την αρμόδια επιτροπή της περιφέρειας και δόθηκε το «οκ» στην ΑΕΚ να το χρησιμοποιήσει. Η αδεία όπως διευκρινίζεται δόθηκε μόνο για το αυριανό παιχνίδι με την Αγία Παρασκευήκαι και η περιφέρεια θα επιθεωρήσει και πάλι την ερχόμενη εβομάδα το κλειστό ώστε αν έχουν γίνει κάποιες διορθώσεις απαραίτητες να πάρει την οριστική άδεια.

Ακόμα η διοίκηση της Βασίλισσας γνωστοποίησε με ανακοίνωση πως θα υπάρχει γενική είσοδο 3 ευρώ στο μάτς του Σαββάτου, με σκοπό να παρευρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας στο γήπεδο!


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ της ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο αγώνας ΑΕΚ-Αγία Παρασκευή για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί κανονικά αύριο Σάββατο και ώρα 17:00 στο 3ο Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων στην περιοχή Ζωφρια.

Θα ισχύσει γενική είσοδος με 3 ευρω.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Βασίλισσας να στηρίξει τους αθλητές στον αυριανό αγώνα. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας στη δύσκολη φετινή προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment