Τσιάκος «Στηρίξτε την Βασίλισσα για την μεγάλη επιστροφή!»Κάλεσμα στον λαό της ΑΕΚ να σταθεί δίπλα στην Βασίλισσα έκανε μέσω της «Ώρας των σπορ» ο Γιώργος Τσιάκος. Ο έμπειρος σέντερ της Ένωσης τόνισε αρχικά στον Γιώργο Νικολάου:

«Εμείς κάναμε το καθήκον μας στην Καβάλα. Πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα, που θεωρητικά τουλάχιστον έχει τους ίδιους στόχους με μας. Για τον κόσμο της ΑΕΚ, για τον κόσμο μας, και για την ιστορία της ΑΕΚ, κάναμε τη νίκη. Για τον κόσμο της ΑΕΚ παίζουμε. Αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι και να μας τιμήσουν στον αγώνα με την Αγία Παρασκευή. Καλούμε τον κόσμο μας, λοιπόν, να έλθει στη Ζωφριά. Τον έχουμε ανάγκη» και συμπλήρωσε: «Η παρουσία του κόσμου μας, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον κόσμο της ΑΕΚ, είναι υπερπολύτιμη. Τους θέλουμε και εντός έδρας, λοιπόν, για να πάμε όλοι μαζί, χέρι-χέρι προς τον μεγάλο στόχο, που είναι η επιστροφή της Βασίλισσας στην Α1. Εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Κι αυτό που λέω δεν είναι σχήμα λόγου, είναι πραγματικότητα».

Αναφορικά για τον αυριανό αντίπαλο της ΑΕΚ ο Τσιάκος τόνισε: «Οπωσδήποτε, το ματς με την Αγία Παρασκευή είναι απ' αυτά, που στο πρόγραμμα υπάρχει μόνο η νίκη, όχι πως στα υπόλοιπα η ΑΕΚ δεν θέλει νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αντίπαλός μας θα έλθει στη Ζωφριά για πλάκα. Δεν έχει να χάσει κάτι η Αγία Παρασκευή. Θα κάνει το παιχνίδι της. Εγώ θεωρώ, ότι είναι επικίνδυνη ομάδα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Τέτοια ματς κρύβουν παγίδες. Πρέπει να δείξουμε την σοβαρότητα που δείξαμε στα προηγούμενα ματς, αν θέλουμε να φτάσουμε στην επιτυχία, καθώς στο παρκέ, όπως λέμε, αποδεικνύει κανείς πόσο καλύτερος είναι»

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment