Καρύδας: «Στην έδρα μας δεν θέλουμε να κερδίζει κανείς, ούτε η ΑΕΚ»


Η αντίστροφη μέτρηση για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και ο αρχηγός του Κοροίβου, Σάκης Καρύδας, έδωσε το στίγμα του για τη μεγάλη μάχη στην Ηλεία. Ο ιθύνων νους της ομάδας της Αμαλιάδας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει ένα τέτοιο παιχνίδι, όμως τόνισε πως ο Κόροιβος μπορεί να τα καταφέρει με τη βοήθεια του κόσμου.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο καλούμαστε να κερδίσουμε, όπως συμβαίνει εξάλλου πάντα, ανεξαρτήτου με ποια ομάδα κι αν παίζουμε. Στην έδρα μας δεν θέλουμε να μας κερδίζει κανείς. Ούτε η ΑΕΚ, που έχει καλή ψυχολογία γιατί είναι μέχρι στιγμής αήττητη στο πρωτάθλημα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Καρύδα, ο οποίος αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μετά από τις τρεις σερί ήττες «Ξέραμε από την αρχή πως το αρχικό μας πρόγραμμα δεν θα ήταν εύκολο, λόγω των δύσκολων εκτός έδρας αγώνων και των μακρινών ταξιδιών. Κατορθώσαμε και κάναμε κάποιες νίκες. Σίγουρα μας επηρεάζουν οι τρεις ήττες, αλλά και μας πεισμώνουν για τη συνέχεια, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Για το αν υπάρχουν ομοιότητες με το νικηφόρο ματς Κυπέλλου: «Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου. Ούτε εμείς ούτε η ΑΕΚ ήμασταν απόλυτα έτοιμοι. Τότε δεν είχαμε πολλή προπόνηση στα πόδια μας με μόλις 10 μέρες προετοιμασίας και ήμασταν μια καινούργια ομάδα. Πλέον κερδίζουμε στην ομοιογένεια και καταλαβαίνουμε πιο εύκολα τι μπορεί να κάνει ο κάθε παίκτης».

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο: «Ο κόσμος είναι κοντά στην προσπάθεια που κάνουμε για τη φετινή χρονιά και θέλουμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, σε συνδυασμό με μία νίκη που θα μας είναι σημαντική για τη συνέχεια».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment