Τσιότρας: «Έτοιμοι για ακόμη ένα βήμα»


Για το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας μίλησε ο Θοδωρής Τσιότρας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ τονίζοντας ότι αποτελεί ακόμα ένα από τα βήματα για την άνοδο της Ένωσης στην Α1. 

«Αύριο παίζουμε με τον Φίλιππο Βέροιας και νομίζω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι όσο είμαστε σοβαροί και αντιμετωπίζουμε σωστά αυτά τα παιχνίδια και σωματικά και πνευματικά, δεν έχουμε πρόβλημα. Περιμένουμε τον κόσμο της ΑΕΚ πάλι στη Νήαρ Ηστ στο κλειστό της Καισαριανής και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τον απώτερο σκοπό μας που είναι η άνοδος στην Α1. Μπασκετικά έχουμε δουλέψει κατάλληλα όλη την εβδομάδα, ξέρουμε τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία του Φίλιππου Βέροιας και νομίζω είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς. Είναι μια ομάδα, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, που έχει μια πεντάδα-εξάδα καλών παικτών με εμπειρία στην κατηγορία, αλλά είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς και τη δύσκολη συνέχεια».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment