«Δείχνουμε εμπιστοσύνη στη διαιτησία»


Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι κορυφής με Ψυχικό ο Αλέξης Αλεξίου με δήλωσή του στέλνει νέο «μήνυμα» (με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο) προς κάθε κατεύθυνση..

Ο εκ των χρηματοδοτών της ΑΕΚ δήλωσε: «Πώς βλέπετε το σημερινό αγώνα; Ελπίζω η ομάδα μας να αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και να κερδίσει το ματς. Φοβάστε διαιτητικά λάθη; Διαιτητικά λάθη πιθανώς να υπάρξουν ως ανθρώπινα. Εύχομαι και ελπίζω ότι δεν θα υπάρξουν σκόπιμα λάθη κατά κάποιας ομάδας.

Ως ΑΕΚ επαναλαμβάνω ότι δείχνουμε εμπιστοσύνη στη διαιτησία και δεν στοχοποιούμε πρόσωπα σε καμία περίπτωση δεν στοχοποιήσαμε το σημερινό διαιτητικό τρίο εν όψει του σημερινού αγώνα. Η ΑΕΚ το μόνο που κάνει είναι να εξαντλεί τα δικαιώματά της για ίση και μόνο ίση αντιμετώπιση. Και προς άρση κάθε παρανόησης, άλλου είδους τακτικές που καταδικάζουμε δεν έχουν θέση στην αντίληψή μας περί αθλητισμού και πρωταθλητισμού. Επ’ ευκαιρία, ως ΑΕΚ ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ψυχικού για τη δημόσια πρόσκληση προς τον πρόεδρο της ΑΕΚ και είμαστε σίγουροι, ότι θα τύχουμε άψογης φιλοξενίας».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment