«Συγχαρητήρια στο Ψυχικό»


Οι Κωνσταντίνος Κοτσάτος και Αλέξης Αλεξίου με επίσημη ανακοίνωση τους ευχαριστούν το Ψυχικό για την φιλοξενία και έδωσαν συγχαρητήρια στην διαιτησία.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο Ψυχικού, τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Ψυχικού για την άψογη φιλοξενία τους στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο και παρακολουθήσαμε όλοι μαζί. Επίσης θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη διαιτησία που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με τα όποια ανθρώπινα λάθη να είναι μέρος του παιχνιδιού.

Σήμερα το Ψυχικό ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, το πήρε και του πρέπουν συγχαρητήρια. Έχουμε μπροστά μας 13 τελικούς μέχρι το τέλος και πρέπει να τους κερδίσουμε όλους. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες, ότι στο τέλος της σεζόν η Βασίλισσα θα βρίσκεται ξανά στη φυσική της θέση, την Α1.

Τέλος, τα πιο θερμά συγχαρητήρια αξίζει ο κόσμος της ΑΕΚ. Ήταν παράδειγμα προς μίμηση για την στήριξη και την βοήθεια του στην ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, μάλιστα οι υπεύθυνοι ασφαλείας του Ψυχικού μας τόνισαν ότι οι οπαδοί μας είχαν την πιο άψογη συμπεριφορά στα φετινά ματς στο συγκεκριμένο κλειστό. Τους χρειαζόμαστε παντού, εντός και εκτός έδρας με την ίδια στήριξη και το ίδιο πάθος»

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment