Σκάνδαλο με την διαιτησία υπέρ του Ψυχικού!


Το θέμα το οποίο οι διοικούντες της ΑΕΚ φωνάζουν εδώ και ενάμισι χρόνο έρχονται να υποστηρίξει η διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά, που με σκληρή ανακοίνωση της καταγγέλει την καταδικαστική διαιτησία σε βάρος της ομάδας τους κόντρα στο Ψυχικό...

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Ερμή για τη σφαγή απο την ομάδα του Ψυχικού!

«Ο ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά διαμαρτύρεται για την καταδικαστική διαιτησία του αγώνα με το Ψυχικό, η οποία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Από την αρχή του πρωταθλήματος, η εχθρική αντιμετώπιση τη ομάδας μας είναι σχεδόν συνεχής. Στο σημερινό αγώνα ξεπεράστηκε κάθε όριο ανοχής. Το βίντεο του αγώνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας των όσων καταγγέλλουμε και αποδεικνύει ότι η διαιτησία και όχι η απόδοση των αθλητών των 2 ομάδων ανέδειξε τον τελικό νικητή.
Θα πρέπει η ΚΕΔ και η διοργανώτρια αρχή, να αναλάβουν τις ευθύνες τους αν πράγματι θέλουν ένα πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα που τόσα χρόνια δίνουμε στις 4 γραμμές του γηπέδου και διαβεβαιώνουμε ότι το σημερινό γεγονός δεν θα περάσει απαρατήρητο! Ο δε κος Σταματόπουλος θα πρέπει να ζητήσει την αυτοεξαίρεσή του από τους αγώνες της ομάδας μας αφόύ δεν δύναται να διαιτητεύσει αντικειμενικά αυτούς. Την εξαίρεσή του βέβαια ζητάμε κι εμείς».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment