Πολυτάρχου: «Τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΚ»


Ο Μιχάλης Πολυτάρχου σημείωσε 19 πόντους στην χτεσινή νίκη της Βασίλισσας επί του Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ στο facebook:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και σε μια δύσκολη και ιδιαίτερη έδρα όπως αυτή του Ηρακλή. Κάναμε όσα έπρεπε από το πρώτο λεπτό και για αυτό φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά των δύο ομάδων νωρίς στο ματς. Ωστόσο, μας δίνει δύο βαθμούς όπως κάθε νίκη και αυτό πρέπει να κρατήσουμε εμείς. Παραμένουμε πρώτοι που είναι ο στόχος μας και πήραμε το πρώτο από μια δύσκολη τριάδα αγώνων εντός Ιανουαρίου. Ακολουθούν τα παιχνίδια με Φίλιππο Βέροιας και Ψυχικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν εφαρμόζουμε όσα δουλεύουμε και μας έχει πει ο προπονητής μας θα τα κερδίσουμε.

Θέλω όμως να πω και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε χθες στο Ιβανώφειο. Μας έδωσαν μεγάλη δύναμη βλέποντας τους πίσω από το καλάθι να μην σταματούν δευτερόλεπτο το τραγούδι και ελπίζω να τους δώσαμε χαρά.

Υπάρχει όμως μεγάλος δρόμος και μην ξεχνάμε ότι ο στόχος είναι ένας, η άνοδος στην Α1. Και εκεί πρέπει άπαντες να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι με την ψυχή και το σώμα μας»

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment