Δείτε τα όργια του Ερμής Λαγκαδά-Ψυχικό σε VIDEO!!
Ανακοίνωση συνοδευόμενη από βίντεο - ντοκουμέντο εξέδωσε ο Ερμής Λαγκαδά για την σφαγή που τον υποχρέωσε σε ήττα από το Ψυχικό των Αγγελόπουλων σε δικό του παιχνίδι το προηγούμενο Σάββατο εξέδωσε ο Ερμής Λαγκαδά. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή:

«Ο Ερμής Λαγκαδά δεν είχε τη διάθεση να δημοσιοποιήσει το βίντεο του αγώνα καθώς αυτό ήδη έχει πάρει τον δρόμο για τις αρμόδιες αρχές (ΕΟΚ & ΚΕΔ), ωστόσο επειδή κάποιοι «τόλμησαν» να μιλήσουν για «παραμυθάκι περί διαιτησίας» και να αναρτήσουν το βίντεο εμείς τους ευχαριστούμε για τη διευκόλυνση. Ωστόσο θα μας επιτρέψουν να γίνουμε και σχολιαστές.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Ερμή Λαγκαδά στο facebook, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τελευταίο 3λεπτο του αγώνα διότι αν έπρεπε να ασχοληθούμε με όλο το παιχνίδι θα απαιτούσε ώρες σχολιασμού καθώς υπάρχουν πάνω από 50 παραβάσεις εις βάρος του Ερμή!!!»

Δείτε το video με τις επίμαχες φάσεις!

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment