Κοντά σε συμφωνία ΑΕΚ και ΔΤ!


Η «Βασίλισσα» έκοψε την πίτα της για το 2014 (έστω με καθυστέρηση), ωστόσο, βγήκε είδηση.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, προανήγγειλε πριν  από λίγο στη Ζωφριά, ότι ο αγώνας με την Καβάλα, αλλά και όχι μόνο, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση. Πληροφορίες μας αναφέρουν, λοιπόν, ότι η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία  με τη Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ), γεγονός σύννομο με το καθεστώς της ΕΟΚ, η οποία πάντως θα έχει και τον τελευταίο λόγο.

«Ο αγώνας με την Καβάλα, αλλά και κάποιοι άλλοι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά», τόνισε πριν από την κοπή της πίτας ο κ. Κοτσάτος, έχοντας στο πλευρό του τους Αλέξη Αλεξίου, Σπύρο Παπαϊωάννου, Γιώργο Κατσαδήμα και Γιώργο Χήνα. Και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους παίκτες: «Να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την επάνοδο της «Βασίλισσας» στην Α1». Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο οι επαφές για να εξασφαλίσει η ΑΕΚ το Ολυμπιακό Κλειστό του Γαλατσίου. Το ένα φλουρί της πίτας έπεσε στο κομμάτι μεταξύ της ομάδας και του... Χριστού και το δεύτερο στον Κατσαδήμα...

Πηγή: aekarena.gr
Κάνε LIKE στην παρακάτω σελίδα θα δεις εύκολα όλα τα νέα σχέδια σε ULTRAS CLOTHES!

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment