Κοντά σε συμφωνία ΑΕΚ και ΔΤ!


Η «Βασίλισσα» έκοψε την πίτα της για το 2014 (έστω με καθυστέρηση), ωστόσο, βγήκε είδηση.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, προανήγγειλε πριν  από λίγο στη Ζωφριά, ότι ο αγώνας με την Καβάλα, αλλά και όχι μόνο, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση. Πληροφορίες μας αναφέρουν, λοιπόν, ότι η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία  με τη Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ), γεγονός σύννομο με το καθεστώς της ΕΟΚ, η οποία πάντως θα έχει και τον τελευταίο λόγο.

«Ο αγώνας με την Καβάλα, αλλά και κάποιοι άλλοι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά», τόνισε πριν από την κοπή της πίτας ο κ. Κοτσάτος, έχοντας στο πλευρό του τους Αλέξη Αλεξίου, Σπύρο Παπαϊωάννου, Γιώργο Κατσαδήμα και Γιώργο Χήνα. Και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους παίκτες: «Να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την επάνοδο της «Βασίλισσας» στην Α1». Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο οι επαφές για να εξασφαλίσει η ΑΕΚ το Ολυμπιακό Κλειστό του Γαλατσίου. Το ένα φλουρί της πίτας έπεσε στο κομμάτι μεταξύ της ομάδας και του... Χριστού και το δεύτερο στον Κατσαδήμα...

Πηγή: aekarena.gr

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment