«Η ΑΕΚ σίγουρα πρώτη»


Ο προπονητής του Παγκρατίου δήλωσε στην «ΩΡΑ των σπορ»:

«Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη η ΑΕΚ. Εμείς κάναμε μεγάλη επιστροφή στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου και θα έχουμε να λέμε ότι φτάσαμε στους τέσσερις πόντους την διαφορά και εκεί χάσαμε ένα λέι απ για να πάμε στους δύο. 

Νομίζω ότι μας στοίχισε η κούραση, γιατί κυνηγήσαμε πολύ την ΑΕΚ και δεν είναι και λίγο να κυνηγάς μια τέτοια ομάδα. Είναι λογικό να κάνεις και λάθη. Μας έμεινε απλώς μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, αν αναλογιστεί κανείς ότι αρκετά από τα όπλα μας, δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ο Κουτρούλιας έπαιξε λίγο γιατί είχε πρόβλημα, οι Μιχάλογλου και Δέδες που έχουν κάνει πολύ καλή σεζόν, δεν πήγαν καλά σήμερα, και όμως ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους».

Και συμπλήρωσε: « Ήταν δυνατό ματς, είχε ωραία ατμόσφαιρα και σωστή συμπεριφορά από τον κόσμο. Για την άνοδο, όπως είπα και προχθές, το θέμα είναι το ποιος θα τερματίσει δεύτερος. Η ΑΕΚ θα είναι σίγουρα πρώτη. Υπάρχει δρόμος πολύς για την δεύτερη θέση και σίγουρα το Ψυχικό, η Καβάλα και ο Κόροιβος θα δώσουν μάχη».

Σχετικά με τον Panagiotis Michos

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment