«Διακαής μου πόθος ο Ζήσης αλλά ας είμαστε ρεαλιστές»


Στην αποκάλυψη πως ο Νίκος Ζήσης αποτελεί τον διακαή πόθο του για να κτιστεί η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει μέσα σε λίγα χρόνια στην Α1 προχώρησε σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος!Παράλληλα ό
μως ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής εμφανίστηκε ρεαλιστής λέγοντας πως το υψηλότατο συμβόλαιο και η διάθεση του παίκτη θα είναι αυτά που θα κρίνουν την επιστροφή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Για τον Ζήση που ακούγεται, είναι ένας παίκτης που είναι σημαία της Εθνικής και είναι διακαής πόθος μου. Ο άνθρωπος έχει συμβόλαιο που είναι ιδιαίτερα υψηλό και δεν ξέρω αν έχει διάθεση να γυρίσει στην Ελλάδα, αφού δεν είναι της παρούσης κάτι τέτοιο. Αν με ρωτούσατε σαν φίλαθλο, θα ήθελα πολύ η ομάδα να ξεκινήσει από τον Νίκο Ζήση.

Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Του χρόνου θα είναι αυξημένο το μπάτζετ και θέλουμε να δημιουργήσουμε μία επιχειρηματική ομάδα ανθρώπων για να βοηθήσουμε και αυτό το τμήμα. Όταν έχουμε τόσα πράγματα στο κεφάλι μας, δεν μπορούμε να καλύψουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Θέλω να είμαι ειλικρινής στον κόσμο της ΑΕΚ, αφού όταν του κρύβεις την αλήθεια θα φανείς ασόβαρος και ανεύθυνος. Αν τα πράγματα πάνε όπως θέλουμε, στόχος μας θα είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην πρώτη μας σεζόν στην Α1.

Δεν είναι θέμα μπάτζετ του χρόνου. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει η ομάδα και να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν στο πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε ότι θα κληθούμε να ανταγωνιστούμε δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Άλλωστε, η ΑΕΚ είναι η ελληνική πρώτη ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θέλουμε να φτάσουμε ξανά ψηλά στο ελληνικό μπάσκετ. Εκείνο που θέλω να ζητήσω είναι να έχουμε τη στήριξη του κόσμου, ώστε να καταφέρουμε να ανταπεξέρθουμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν σε όλα τα τμήματα».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment