Καράμπουλας «Δεν υπάρχει ομάδα που θα μας χαριστεί»Ο Βαγγέλης Καράμπουλας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ για άνοδο στην Α1.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Καράμπουλα στο psak.gr:

Βαγγέλη, η νίκη επί του ΟΦΗ ήρθε δύσκολα. Που θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν εξ αρχής δύσκολο. Δεν υπάρχει ομάδα που θα μας χαριστεί. Ο ΟΦΗ ήρθε για να νικήσει. Ήταν πραγματικά ένα ωραίο παιχνίδι. Θεωρώ ότι στα κρίσιμα λεπτά, παρουσιαστήκαμε πιο ψύχραιμοι. Πάντως, κάναμε πολλά λάθη και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Η ΑΕΚ συνεχίζει να συγκατοικεί με το Ψυχικό στην κορυφή. Θεωρείς ότι η πρώτη θέση θα κριθεί στο μεταξύ σας παιχνίδι;

«Είδαμε πως και η Καβάλα έχει μπει στο παιχνίδι της ανόδου. Καμία ομάδα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τις νίκες. Το πρωτάθλημα της Α2, δεν είναι όπως αυτό της Α1. Εδώ ουσιαστικά, οποιοσδήποτε, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Οπότε, δεν μπορούμε να πούμε ότι θα κριθεί η πρώτη θέση στο παιχνίδι με το Ψυχικό. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Το παιχνίδι με το Ψυχικό αργεί. Αν σκεφτόμαστε από τώρα το Ψυχικό, τότε χάνουμε το στόχο μας και το πιο πιθανό είναι να το πληρώσουμε».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με το Παγκράτι. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε, για να φθάσετε στη νίκη;

«Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε. Χρειάζεται συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και πρέπει να το αποδείξουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι. Το Παγκράτι έχει έμπειρους παίκτες και χρειάζεται προσοχή».

Τι σκέφτεσαι να κάνεις όταν σταματήσεις το μπάσκετ; Σε ενδιαφέρει η προπονητική;

«Πραγματικά είναι κάτι που δεν σκέφτομαι. Δεν έχω αποφασίσει αν θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική. Θέλω να παίξω όσο πιο πολλά χρόνια μπορώ κι από εκεί και πέρα, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, να αποφασίσω τι θα κάνω».

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment