Τα πλάνα του Ζιάγκου για την διακοπή του πρωταθλήματος


Είναι προφανές πως η διακοπή του πρωταθλήματος είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Βαγγέλη Ζιάγκο να δουλέψει με τους παίκτες του ώστε ξεκινώντας από την αναμέτρηση με το Παγκράτι η ΑΕΚ να παρουσιάσει ξανά το καλό της πρόσωπο το οποίο δεν δείχνει στα τελευταία παιχνίδια.

Οι αγωωνιστικές υποχρεώσει για το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ θα ξεκινήσουν και πάλι στις 15 Φεβρουαρίου κι αυτό είναι κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Βαγγέλη Ζιάγκο να δουλέψει ακόμα περισσότερο με τους παίκτες του για να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι με την επανέναρξη. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να κάνουν σκληρές προπονήσεις, ενόψει της αναμέτρησης με το Παγκράτι, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει προγραμματιστεί κάποιο φιλικό ματς.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα ειδικά που η Βασίλισσα δείχνει να έχει κουραστεί από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, η διακοπή του Πρωταθλήματος είναι κάτι που της δίνει την δυνατότητα για επιπλέον ξεκούραση.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment