Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΚΑΕ!Το θέμα της εκκαθάριση της ΚΑΕ ΑΕΚ "τρέχουν" στην "Βασίλισσα" με σκοπό να τελειώσει όσο το δυνατό γρηγορότερα. Η ομάδα είναι από τα μεγάλα φαβορί της ανόδου στην Α1 και η επιστροφή της στα σαλόνια πρέπει να την έχει βρει με τη διαδικασία της εκκαθάρισης ολοκληρωμένη.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τις οποίες διαβεβαίωσε και χθες στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ο Αλέξης Αλεξίου όταν τέθηκε το ζήτημα. Άλλωστε, είναι ο άνθρωπος που έχει πάρει στις... πλάτες του το θέμα.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει καταθέσει όλα τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται μαζί με την πλευρά του Γιάννη Φιλίππου στο Υπουργείο Εμπορίου. Πλέον, είναι στα χέρια του Δημοσίου να... τρέξουν την εκκαθάριση άμεσα κάτι που δεν είναι και το πιο εύκολο με βάση τους αργούς ρυθμούς που κινούνται στα Υπουργεία.
Στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν (Μάιο) θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ θα επιστρέψει «καθαρή» στην Α1 τη νέα χρονιά. Άλλωστε ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος και οι συνεργάτες του ήδη σχεδιάζουν τις κινήσεις του για την νέα χρονιά στην Α1, με αυξημένο μπάτζετ, συγκεκριμένες κινήσεις στην μεταγραφική αγορά και ανεύρεση έδρας.

Σχετικά με τον Admin

Στηρίξτε την προσπάθειά μας αδέλφια με ένα ΚΛΙΚ πάνω στις εμφανιζόμενες διαφημήσεις του site ! H προσπάθεια εδώ γίνεται για εσάς !
    Blogger Comment
    Facebook Comment